Vill du beställa?
08-26 79 30 el.
info@kulturjern.se
Startsida  |  Nyheter  |  Sortiment    |   Återförsäljare   |   Offentlig miljö    |   Webbutik  |  Broschyr  |  Utförsäljning  |  Orderformulär  |   Kontakt

Utomhusbelysning / Lyktstolpe Skenshyttan

Utomhusbelysning Utebelysning Lyktstolpe - Skenshyttan M6

Utomhusbelysning Utebelysning Lyktstolpe - Skenshyttan S6

Utomhusbelysning Utebelysning Lyktstolpe - Skenshyttan M4

Övrigt:

Stolpe levereras i tre delar exkl. lykthus.
Gjuten fläns för infästning.
Lucka för kopplingsplint.

Ingjutningsdon finns.

Denna stolpbelysning kan kombineras i en mängd olika varianter.
Både 6 och 4-kantigt lykthus.
Rak eller ornamenterad stegpinne

 
förl
= Förlängd mast

 

 

 

 

Lykthus Mellan 6-kantigt lykthus Stort 6-kantigt
 lykthus,
förl
Mellan 4-kantigt
lykthus, 
förl
Höjd c:a 2,45m  2,75m 2,75m
Vikt c:a 45kg 59kg 59Kg
Artikelnr: 62730 62755 62746
Material: Gjutjärn Gjutjärn Gjutjärn
Tillbehör
Ingjutningsdon 62700 62700 62700
Fundament 63005 63005 63005

Nyhet!

Miljöbiler:
Utomhusbelysning Lyktstolpe - Skenshyttan

 

 

 

 

Om Kulturjern
Kulturjern har specialiserat sig på gjutjärn och smide och har ett brett sortiment för trädgård, park och offentlig miljö. Vackra och tidslösa exteriörer som utomhusbelysning, utebelysning, trädgårdsbelysning, stolpbelysning, parkbelysning. Vi har även staket och grindar av smide som tillverkas efter dina mått. Grindautomatik - grindöppnare finns som tillbehör till våra smidesstaket och smidesgrindar. 
Grindarna och staketen kan fås varmförzinkade och pulverlackerade. Våra planteringsurnor är tillverkade efter gamla modeller och är av gjutjärn; alla urnor har dräneringshål vilket gör att de kan stå ute året om utan att gå sönder. 
Vi har sedan vi startat tagit fram gjutjärnsprodukter som förskönar en utemiljö. För den offentliga miljön har vi följande lösningar; trädskydd av smide, markgaller av gjutjärn eller segjärn, stamskydd av smide, trafikhinder - pollare av gjutjärn, gjutjärnsstaket, rörstolpar - rörstolpe, utebelysning - parkbelysning och parkurnor. Vi har även möjlighet att erbjuda skräddarsydda lösningar med t.ex. egen logotyp eller stadsvapen. Vi tar även fram nya modeller om ni har önskemål om en egen utformning eller justering av befintlig produkt. 

Nu är även Berga Brunnsinsatser en del av Kulturjern och har fallskydd för både dagvattenbrunnar och nedstigningsbrunnar. Dessa fallskydd är tillverkade i segjärn och klarar en hög belastning.

Kontakta oss om du har frågor eller funderingar!