Vill du beställa?
08-26 79 30 el.
info@kulturjern.se

Startsida   |   Nyheter   |   Sortiment   |   Återförsäljare   |   Offentlig miljö   |   Broschyr   |   Utförsäljning   |   Orderformulär   |   Kontakt

Smide - Start

Staketmönster

Grindalternativ

Miljöbilder

Grindautomatik

State of the Art

Paketerbjudande

Gjutjärnsstaket

 

Staketmönster


Standardmönster på våra smidesstaket, det går
givetvis bra att modifiera dessa om du önskar
ett smidesstaket som passar just din miljö.

 


Staket Typ 1


Staket Typ 2


Staket Typ 3


Staket Typ 4


Staket Typ 5

Staket Typ 6

Staket Typ 7

Staket Typ 8

Staket Typ 9

Staket Typ 10

Staket Typ 11

Staket Typ 12

 

 

 

Om Kulturjern
Kulturjern har specialiserat sig på gjutjärn och smide och har ett brett sortiment för trädgård, park och offentlig miljö. Vackra och tidslösa exteriörer som utomhusbelysning, utebelysning, trädgårdsbelysning, väggbelysning, parkbelysning. Vi har även staket och grindar av smide som tillverkas efter dina mått. Grindautomatik - grindöppnare finns som tillbehör till våra smidesstaket och smidesgrindar
Grindarna och staketen kan fås varmförzinkade och pulverlackerade. Våra planteringsurnor är tillverkade efter gamla modeller och är av gjutjärn; alla urnor har dräneringshål vilket gör att de kan stå ute året om utan att gå sönder. 
Vi har sedan vi startat tagit fram gjutjärnsprodukter som förskönar en utemiljö. För den offentliga miljön har vi följande lösningar; trädskydd av smide, markgaller av gjutjärn eller segjärn, stamskydd av smide, trafikhinder - pollare av gjutjärn, gjutjärnsstaket, rörstolpar - rörstolpe, utebelysning - parkbelysning och parkurnor. Vi har även möjlighet att erbjuda skräddarsydda lösningar med t.ex. egen logotyp eller stadsvapen. Vi tar även fram nya modeller om ni har önskemål om en egen utformning eller justering av befintlig produkt. 

Nu är även Berga Brunnsinsatser en del av Kulturjern och har fallskydd för både dagvattenbrunnar och nedstigningsbrunnar. Dessa fallskydd är tillverkade i segjärn och klarar en hög belastning.

Kontakta oss om du har frågor eller funderingar!

 

Staket och grindar i smide tillverkade efter dina önskemål. Vi har även staket av gjutjärn för offentliga miljöer samt grindautomatik från Italien med en bra funktion och tilltalande design.
Kontakta oss för mer information om smidesstaket, smidesgrindar, grindautomatik och grindöppnare.